Mit navn er Benedicte Bojesen. Jeg er født i 1971. Jeg har arbejdet indenfor akupunktur og sundhed siden 2005. 

Mine uddannelser er: Metakognitiv terapeut, Neokognitiv Institut, KBH, Kosmetisk Akupunktør, Institut Chuzhen Paris, Stresscoach, Hogrefe KBH, Master Akupunktør, Akupunktur Universitetet KBH, Aulum, Food and Health Consultant i Functional Medicine, KBH, Kosmetisk Akupunktør, KBH, samt Kosmetiker med speciale i hudsygdomme, KBH.

 

Hvad jeg kan hjælpe med:

Jeg laver sundhedsfremmende og forebyggende konsultationer, som indebærer rådgivning og vejledning indenfor sundhed, såsom kostplan, stressvejledning og træningstips.

Jeg arbejder både med forebyggelse og behandling af specifikke sygdomme som autoimmune sygdomme, heriblandt især mave/tarm sygdomme, rygsøjlegigt, gigt, inflammation, muskelsmerte, hovedpine, stress, søvnproblemer, allergi, vitamin-og mineralmangel, eksem, acne og Rosacea.

Jeg laver kosmetisk akupunktur, for korrektion af ansigtslammelse, hudsygdomme, eller opstramning af væv og muskler.

Jeg brænder for sundhed og for at hjælpe andre med smerter, stress og sygdomme, som gerne vil være raske og få et bedre og sundere liv.

Jeg følger med i alt omkring sundhed, træning og optimering af kroppen, både i ind,- og udland, især i forhold til autoimmune sygdomme, som jeg selv og min søn lider af. Der er masser af ting, som man kan gøre, for at få det bedre......Det skal jeg nok hjælpe dig med.

Der er dog ingen hokus pokus, det er hårdt arbejde, men vi går frem med små skridt af gangen.